Over ons

Autorestauratie Montferland is een jong, veelzijdig en vooral dynamisch bedrijf. Met ruim dertig jaar ervaring staan wij garant voor zeer vakkundige autorestauratie. Maar onze liefde voor auto‘s gaat veel verder dan alleen autorestauratie. Voor schadeherstel bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wanneer u ons bedrijf bezoekt zult u direct merken dat u te maken heeft met super enthousiaste en gemotiveerde vakmensen.
Het is de tijd van de facelifts en metamorfoses. Misschien bent u er nog niet aan toe, maar hoe staat uw geliefde klassieker erbij? Restauratie is een investering voor de toekomst. Autorestauratie Montferland heeft een lange en succesvolle historie in het restaureren van oldtimers.
Van Borgward Isabella tot Lamborghini Islero. Restauratie gaat een stap verder dan schadeherstel. Veel verder. Het voertuig ondergaat een complete metamorfose. Alle onderdelen worden gedemonteerd en indien mogelijk na zorgvuldige behandeling terug gemonteerd. Onderdelen van het plaatwerk worden ervangen of zelf vervaardigt als ze niet meer te verkrijgen zijn. Wij hebben vakmanschap, passie en bezieling. Ingrediënten, die voor restauratie een absolute must zijn.

In samenspraak met u maken wij een doordachte offerte voor de totale werkzaamheden aan de binnen- en buitenzijde van de auto. Men kan voor de carrosserie en het interieur op één adres terecht. Dat is wel zo makkelijk! Investeren in een oldtimer is een beste belegging!

Regulier schadeherstel

Neem contact op

Stuur ons een bericht. We nemen z.s.m. contact met je op indien nodig.